Logo Showdown Bonbini

11 februari, weer een competitiedag voor de eerste en tweede klasse.

Op 11 februari was er wederom een competitiedag voor de eerste en tweede klasse. Vier Bon-Bini leden mochten hierbij in actie komen.
Yannick heeft in de eerste klasse weer goede zaken gedaan door drie van de vier wedstrijden te winnen. Hij staat hiermee op een voorlopige zesde plaats en een eventuele podiumplek behoort nog steeds tot de mogelijkheden.
Ook Maaike heeft het fantastisch gedaan. Zij wist al haar wedstrijden te winnen en staat, ondanks haar afwezigheid van de vorige dag, op een keurige zevende plaats in de tweede klasse.
Anne had helaas door een afmelding maar drie wedstrijden deze dag. Ze heeft deze allemaal gewonnen waardoor ze is gestegen naar een prachtige derde plaats. Hopelijk weet ze dit ook de laatste dag vast te houden en mag ze volgend jaar haar weg vervolgen in de eerste klasse.
Loes had enkele lastige wedstrijden op het programma staan waardoor ze twee puntjes aan tegenstanders heeft moeten afstaan. Haar andere twee wedstrijden wist ze knap naar zich toe te trekken en daarmee staat zij op een voorlopige zesde plaats.

We wachten vol spanning af wat de volgende competitiedag voor onze toppers gaat brengen. Er is nog van alles mogelijk!