Logo Showdown Bonbini

Bon-Bini showdown toernooi

[fusion_text]Op Zondag 27 November was het weer tijd voor ons jaarlijkse Showdowntoernooi op onze thuislocatie Zaal Bon-Bini in Wehl. Er waren 15 spelers van verschillende verenigingen uit het land. Om 10 uur ’s morgens begonnen we met een kop koffie of thee en een lekkere koek. Voorzitter Ingrid Welling nam het woord en heette iedereen van harte welkom.
Na een aantal huishoudelijke mededelingen werd door Licette, onze wedstrijdleider van deze dag, de poule indeling voorgelezen. In 5 poules van 3 spelers werden wedstrijden van 2 sets gespeeld.

We waren die dag in het gelukkige bezit van 4 geweldige scheidsrechters die onze wedstrijden in goede banen probeerde te leiden. Na de eerste ronde was het tijd voor de inwendige mens. Onze vrijwilligers zorgden voor soep en tosti’s. Licette had zo even de tijd om de indeling voor de tweede ronde te maken.

Rond 13:00 uur begonnen we met de tweede ronde. Er waren nu 3 poules van 5 spelers. Alle nummers 1, 2 en 3 uit de eerste ronden kwamen nu in een poule. Wederom waren er wedstrijden van twee sets. Alle wedstrijden werden door elkaar gespeeld. Zo speelde ieder 1 wedstrijd en dan was het weer wachten op de volgende. Er werd lekker gespeeld en er waren af en toe verrassende uitslagen. Het was bovenal heel gezellig.

Tussen de wedstrijden door was er voldoende tijd om even met iedereen bij te praten. Om 17:00 uur waren alle wedstrijden gespeeld en was het tijd voor een officieel momentje. Eerst werden de scheidsrechters bedankt voor hun belangeloze medewerking. Ook de vrijwilligers werden even in het zonnetje gezet. Voor ieder van hen was er een leuk en lekker presentje. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. De nummers 1 en 2 uit elke poule kregen een beker. In de C poule werd Joke van Rooden (Wehl) tweede en Gunther Bos (Apeldoorn) eerste. In de B poule werd Bianca Peeks (Apeldoorn) tweede en Twan Kruis (Wehl) eerste. En tenslotte de A poule en dus de winnaars van het toernooi. Op de tweede plaats Miranda Berendonk (Tilburg) en op de eerste plaats Ingrid Welling (Wehl). Ingrid bedankte iedereen voor de sportieve en gezellige dag en daarna was het tijd voor de inwendige mens. Slagerij Bles uit Wehl had voor een geweldig Stampotten buffet gezorgd. Na een gezellige maaltijd vertrok iedereen voldaan huiswaarts. Maar niet voordat iedereen nog een bidon van de dakexpert kreeg. Als organisatoren zijn wij erg blij dat iedereen er was en heeft genoten. Het was een sportieve , gezellige dag waar we met veel plezier op terug kijken.

Twan wint beker
Twan wint beker
Joke wint beker
Joke wint beker
Ingrid wint beker
Ingrid wint beker
Scheidsrechters bedankt!
Scheidsrechters bedankt!
Vrijwilligers in het zonnetje gezet
Vrijwilligers in het zonnetje gezet

[/fusion_text]