Logo Showdown Bonbini

Clubkampioenschappen 2021

Afgelopen 14 augustus was het alweer tijd voor het derde Bon-Bini clubkampioenschap in de historie van onze vereniging. Hoewel het al een aantal dagen geleden is, willen we jullie een kleine sfeerimpressie van de dag niet onthouden.

De dag begon om 10:00 uur met een bakje koffie of thee en wat lekkers waarna het toernooi om 10:45 dor de voorzitter werd geopend en de eerste spelers hun wedstrijden mochten gaan spelen onder leiding van onze scheidsrechters Ronald en Remko. Er werd de hele dag gespeeld in een poule systeem waarbij er steeds 3 spelers mee gaan naar de tafel om onderling hun wedstrijden (bestaande uit 1 setters) te gaan spelen. Een gewonnen set levert 2 punten op, een verloren set 0 punten en bij gelijke stand na het verstrijken van de tijd werd er doorgespeeld tot er een winnend punt werd gemaakt.

Tijdens de lunch werd er door de club gezorgd voor een broodje kroket, frikandel of kaassoufflé, waarna alle spelers de dag met een gevulde maag konden hervatten. Rond 16:00 uur waren alle wedstrijden gespeeld en kon de wedstrijdleiding zich gaan buigen over het opmaken van de einduitslag. Voordat het tijd was om de uitslag ook daadwerkelijk bekend te maken, stond het avondeten al op de spelers, vrijwilligers en scheidsrechters te wachten. Toen iedereen het eten uit Turkse keuken verorberd had, werd de volgende uitslag bekendgemaakt.

Giovanni is op de negende plaats geëindigd met 0 punten en Sander op de achtste plaats met 2 punten. Joke en Maaike hadden beide 6 punten waarbij de onderlinge uitslag van 11-9 heeft uitgemaakt dat Joke op de zevende en Maaike op de zesde plaats is geëindigd. Willy is het ondanks zijn weinige trainingsuren nog zeker niet verleerd en is met 8 punten op een mooie vijfde plaats terecht gekomen. Yannick heeft 10 punten behaald en is hiermee knap vierde geworden. Marthe wist 12 punten te verzamelen en mocht hiermee beslag nemen op de derde stek. Tenslotte hadden zowel Twan als Ingrid beide 14 punten behaald. De onderlinge wedstrijd heeft bepaald dat Ingrid op de tweede plaats is geëindigd en dat Twan zich voor de tweede maal in zijn carrière in ieder geval voor één jaar ‘Bon-Bini clubkampioen’ mag noemen.

Bon-Bini Café-Zaal bedankt voor het beschikbaar stellen van de locatie. Alle vrijwilligers en scheidsrechters bedankt voor jullie inzet en spelers bedankt voor jullie gezelligheid en sportiviteit. Op naar volgend jaar. Nieuwe ronde nieuwe kansen voor iedereen!