Logo Showdown Bonbini

Zesde Bon-Binitoernooi

Op Zondag 18 November was het weer zover, het jaarlijkse Bon-Bini toernooi. Dit jaar iets groter van opzet, 23 spelers uit Tilburg, Apeldoorn, Assen en natuurlijk van onze eigen vereniging verzamelden zich rond half tien op een nieuwe locatie, te weten het Kelrehuus in Kilder. Een prachtige locatie waarbij we de beschikking hadden over drie speelruimtes en een royale barruimte. We waren in het rijke bezit van 6 scheidsrechters en een grote groep vrijwilligers. Na een kop koffie met een lekkere koek opende Voorzitter Ingrid de dag waarna Licette het speelschema bekend maakte en daarna kon het toernooi beginnen.

Er werd gestreden in 3 poules van zes en een van vijf. Iedereen speelde 1 set tegen elkaar. Rond half twee waren al deze wedstrijden gespeeld en de uitslagen werden bekendgemaakt waarna er in Poule A, B en C werd verder gespeeld. Alle nummers 1 en 2 kwamen in poule a, nummers drie en vier in B en nummers vijf en zes in C. Elke poule kende twee groepjes van vier en in poule c een van vier en een van drie. Na deze ronde werden uiteindelijk nog de plaatsingswedstrijden gespeeld. De finale werd rond zes uur, iets later dan gepland gespeeld, zodat iedereen die dat wilde deze spannende wedstrijd kon meebeleven. Hierna volgde de prijsuitreiking en we sloten de dag af met een lekkere snack en een puntzakje friet.

Uiteindelijk keerde iedereen rond zeven uur weer moe maar tevreden huiswaarts. De prijswinnaars van deze dag waren in poule C: 1. Loes van der Velde Assen, 2. Bianca Eggink Bon-Bini 3. Gunther Bosch, Apeldoorn
In poule B: 1. Bianca Peeks Apeldoorn, 2. Saskia Tieben Bon-Bini 3. Daniël Alonzo, Tilburg. En in poule A: 1. Twan Kruis, Bon-bini. 2. Gijs Hulscher, Assen en 3. Marthe de Kruif, Bon-Bini.
Wij kijken terug op een heel erg gezellig en geslaagd toernooi, en hopen volgend jaar ons zevende toernooi te kunnen organiseren.

Prijswinnaars a-poule, Gijs, Twan en Marth
Prijswinnaars a-poule, Gijs, Twan en Marth

 

Prijswinnaars b-puole. Daniel, Bianca en Saskia
Prijswinnaars b-poule. Daniel, Bianca en Saskia

 

Er is helaas geen foto van de prijswinnaars van de c-poule.