Logo Showdown Bonbini

Internationaal toernooi Antwerpen

28-10-2023

Internationaal toernooi Antwerpen.

Op zaterdag 28 november was er een internationaal toernooi in Antwerpen, België.

Vanuit onze vereniging gingen Ingrid , Marthe, Sander en Stefan al op vrijdag onderweg naar Antwerpen. Als Begeleiding wilde Bouke dit keer wel graag mee. Fijn voor de spelers zodat zij zich op de wedstrijden konden focussen.

Op vrijdag kon men inchecken in een hotel en daar genieten van een lekkere maaltijd. Even gezellig een drankje doen en toch wel redelijk op tijd onder de wol om de volgende dag fit te zijn.

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt werden de spelers, scheidsrechters en begeleiders met een bus naar de speellocatie gebracht.

Er waren 42 deelnemers en het was een sportieve dag waarop ieder heeft gestreden voor wat hij/zij waard was.

Sander eindigde op een 23e plaats. De dames deden het ook fantastisch. Marthe werd negende en Ingrid zesde.

Stefan wist het te schoppen tot een podiumplaats. Hij werd derde.

Vervolgens was er een heerlijke barbecue en kon iedereen zijn of haar buikje rond eten. De avond werd afgesloten met een feestavond waar de nodige drankjes zijn genuttigd en zelfs de beentjes van de vloer gingen. Ook hier was de gezelligheid van Bouke onmisbaar.

De volgende ochtend was er nog een heerlijk ontbijt waarna iedereen weer voldaan terugkeerde naar Nederland.

Op de foto staat Stefan die op een podium staat in een sporthal. Hij draagt een groen sportshirt met een logo, een zwarte trainingsbroek en witte sportschoenen. Hij heeft een pet op en houdt een trofee vast. Achter hem hangen vlaggen aan de muur, waaronder een met een zwarte leeuw op een gele achtergrond. Er is ook een blauw bord met de tekst "BROEDERSCHAP LIEFDE" en een logo met twee S'en die in elkaar verstrengeld zijn. De vloer van de sporthal is groen met witte en gele markeringen.
Stefan op het podium