Logo Showdown Bonbini

Mooie Bon-Bini prestaties in Leiden

Op 3 februari 2024 vond een nieuwe editie plaats van het Sleuteltoernooi in Leiden.
Er deden dit jaar 24 spelers mee, waarvan drie Bon-Bini leden. Voor dat we goed en wel doorhadden dat het toernooi begonnen was, was het ook al weer ten einde. Altijd een heel gezellig en goed georganiseerd toernooi. Waarbij de inwendige mens uitstekend wordt verzorgd. En wat hebben onze spelers het dit jaar goed gedaan! Drie spelers, drie podiumplekken. In de C poule heeft Loes een geweldige eerste plaats weten te behalen. Yannick speelde in de B poule en wist na een mooie dag de finale helaas niet te winnen, maar dat mocht de pret niet drukken, want het leverde hem wel een fantastische tweede plaats op. En Twan wist in de A poule na een hele spannende finale waarbij hij de eerste set had verloren met 3-11 en de tweede set achter stond met 3-9 toch de wedstrijd om te draaien en in drie sets aan het langste eind te trekken.
Wij willen onze vrienden uit Leiden bedanken voor de uitstekende organisatie en we zijn een volgende editie graag weer van de partij!

Foto van Yannick samen met de wethouder die hem zijn beker voor de tweede plaats in de B poule heeft overhandigd.
Yannick samen met de wethouder die hem zijn beker overhandigd

Foto van Twan, met op de achtergrond de wethouder die hem zijn beker voor de eerste plaats in de A poule had overhandigd.
Twan met op de achtergrond de wethouder die hem zijn beker had overhandigd.