Logo Showdown Bonbini

Nieuwjaarsborrel

Op woensdag 15 Januari hebben wij het nieuwe jaar ingeluid met onze traditionele nieuwjaarsborrel. Om 19:00 uur verzamelde iedereen zich in zaal Bon-Bini waar we werden ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Toen iedereen voorzien was van een drankje nam voorzitter Ingrid het woord. Een korte terugblik op een actief en sportief jaar met veel hoogtepunten. Ons eerste clubkampioenschap, Het Nk waar wij met vier spelers naar toe mochten en waar we in de top vijf eindigden. Twan die naar het WK mocht en daar een geweldige prestatie neerzette. Prachtige competitieresultaten en goed bezochte en plezierige trainingsavonden.

Ook werd nog even aandacht besteed aan het feit dat de betrokkenheid van de leden groter wordt en dat dit een goede ontwikkeling is. Kijk naar het dubbeltoernooi en het sinterkerstfeest dat dit jaar voor het eerst en door leden georganiseerd is.  Hierna werden een aantal vaste vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet en alle hand en spandiensten die zij voor ons verrichten. Bennie, Henk, Remko en Astrid werden verrast met een leuke attentie. Tot slot was er nog een traditie die niet mocht ontbreken. Spelers die in de prijzen vallen op een toernooi of competitie worden door de vereniging verwend met een reep chocolade. Tijdens ons Bon-Bini toernooi waren er dat maar liefst vijf. Voor ons eigen toernooi hebben wij kunnen rekenen op verschillende sponsors. Te weten Gehandicaptensport Nederland, en het Coöperatiefonds van Rabobank Graafschap. Deze laatste heeft ons een geweldig bedrag geschonken en Onze voorzitter Ingrid en penningmeester Licette hebben deze prachtige check in ontvangst mogen nemen.
Hierna werd het officieel gedeelte afgesloten en werd het een zeer gezellige avond voorzien van een hapje en een drankje. De tijd werd enigszins uit het oog verloren waardoor de mensen die met de trein naar huis gingen zich nog erg moesten haasten om op tijd te komen. Kortom, zeer geslaagd.

Bennie, Henk, Remko en Astrid werden verrast met een leuke attentie.
Bennie, Henk, Remko en Astrid werden verrast met een leuke attentie.

 

Borrelende leden van bonbini en vrijwilligers
Borrelende leden van bonbini en vrijwilligers

 

Borrelende leden van bonbini en vrijwilligers
Borrelende leden van bonbini en vrijwilligers