Logo Showdown Bonbini

NK 11 juni 2022

11 juni vond ter afsluiting van het seizoen, na 2 jaar van afwezigheid,  het Nederlands kampioenschap showdown plaats in Amsterdam. Namens onze vereniging namen Maaike en Marthe deel aan de strijd bij de dames en mocht Twan zijn best gaan doen om zijn titel bij de heren te prolongeren.

Maaike eindigde deze dag op een mooie 6e plaats en Joke (uitkomend voor ZTTV) maar natuurlijk  ook Bon-Bini lid in hart en nieren werd knap 5e. Marthe wist door te stoten tot de finale, maar verloor deze op het nippertje na een hele spannende pot. Twan wist uiteindelijk zijn titel bij de heren te prolongeren en is nu dus al 4 jaar Nederlands kampioen (zo heeft Corona voor hem  dus ook kleine voordelen gehad).

Afgelopen week zijn Marthe en Twan door ons in het zonnetje gezet voor hun behaalde podiumplaatsen

Na een kleine aankondiging kregen zij uit handen van het bestuur namens de club een bosje bloemen, een VVV  cadeaukaart en natuurlijk die felbegeerde reep chocola uitgereikt (dat is immers de ongeschreven regel ‘wie namens onze club op het podium komt, ongeacht welk showdowntoernooi dan  ook, krijgt een reep chocola’).

Bijgaand een fotocollage van de podia en natuurlijk een foto van onze podiumtoppers die in het zonnetje zijn gezet op onze wekelijkse trainingsavond.

nk11juni