Logo Showdown Bonbini

Radio 509 Otto Jansen outdoor dubbeltoernooi

Op zaterdag 23 Juni 2018 was het weer tijd voor het outdoor dubbeltoernooi in Apeldoorn. Altijd weer een heel gezellig toernooi met vele oude bekenden. Namens Bon-Bini namen Ingrid, Twan, Saskia, Maaike en Joke deel. Ook onze scheidsrechter Remko was van de partij om zijn eerste toernooi te fluiten.

Dit jaar had het toernooi een bijzonder tintje. Je kon je dit jaar niet als koppel inschrijven maar alleen individueel. De organisatie verrichte een loting waardoor je aan iemand gekoppeld werd waar je geen weet van had. Best leuk en spannend. Het was een zeer gezellige en geslaagde dag.
Eerst werd er gespeeld in 4 poulles van 6 koppels om de ranking te bepalen. Daarna werden de koppels ingedeeld in klasse A, B, C en D. Daar werden onderlinge wedstrijden gespeeld en daar kwamen winnaars uit.
Twan kwam met maatje Astrid uit in de C-poule en eindigden op een vierde plek. Saskia en Ingrid kwamen uit in de B-poule. Saskia en Jan-Peter werden zesde en Ingrid en Henk kwamen uit op de prachtige eerste plek. Joke en Maaike kwamen uit in de A-poule. Maaike en Jelle eindigden heel erg knap als derde en Joke en Achmad gingen er van door met de eerste plek.

Ook de verloting die werd gehouden was voor Bon-Bini een succes. De tafel werd steeds voller met prijzen. Na een heerlijk chinees buffet kwam er een einde aan deze fantastische en succesvolle dag.

 

Ingrid Maaike en Joke dubbeltoernooi

Ingrid Maaike en Joke dubbeltoernooi.